DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ANTIQUUS SCRIPTUM


ANTIQUUS SCRIPTUM (foto interpreta)
#3935

Sacerdos Magus (zpěv, všechny nástroje)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Viking Metal / Ambient

ZEMĚ PŮVODU

Portugalsko
Almada, Setúbal

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Abi In Malam Pestem 2002: Abi In Malam Pestem -
Immortalis Factus 2008: Immortalis Factus -
Conclamatum Est 2010: Conclamatum Est -
Ars Longa, Vita Brevis... 2013: Ars Longa, Vita Brevis... -
Recovering The Throne (Tribute Album) 2014: Recovering The Throne (Tribute Album) -
Imaginarium 2017: Imaginarium -
Ahbra Khadabra 2019: Ahbra Khadabra -
All the Things About to End Are Beautiful... [EP] 2020: All the Things About to End Are Beautiful... [EP] -
In Silentio Noctis [EP] 2021: In Silentio Noctis [EP] -
Canticles & Melodies from an Ancient Lore [EP] 2021: Canticles & Melodies from an Ancient Lore [EP] -
V Império (A Batalha dos Reinos) [EP] 2022: V Império (A Batalha dos Reinos) [EP] -
Magnis Tenebris Obscurantum [EP] 2022: Magnis Tenebris Obscurantum [EP] -
At the Ancient Gates of Uncertainty [EP] 2022: At the Ancient Gates of Uncertainty [EP] -
Ode to Helskir (Or Echoes from the Past) [EP] 2022: Ode to Helskir (Or Echoes from the Past) [EP] -
Northfolk [EP] 2022: Northfolk [EP] -
Cantus Antiquus [EP] 2022: Cantus Antiquus [EP] -
Antiquus Rerum Natura [EP] 2022: Antiquus Rerum Natura [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ANTIQUUS SCRIPTUM | Black / Viking Metal / Ambient | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist