PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TROLL BENDS FIR


TROLL BENDS FIR (foto interpreta)
#3888

Kostya Rumyancev (zpěv, kytara)
Maria Leonova
(zpěv, flétna)
Alexej Mester
(housle)
Svetlana Sulimova
(housle)
Sergej Nemtinov
(basa)
Alexej Semenov
(bicí)
Sergej Voevodin
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rusko
Petrohrad

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Troll Bends Fir 2003: Troll Bends Fir -
Hangoverlainen Juhlat 2005: Hangoverlainen Juhlat -
Konung Hop 2007: Konung Hop -
1516 - Orden Presvetlogo Hmelia 2009: 1516 - Orden Presvetlogo Hmelia -
Oktoberfest [EP] 2010: Oktoberfest [EP] -
Xmjolnir [EP] 2011: Xmjolnir [EP] -
Brothers in Drinks [kompilace] 2011: Brothers in Drinks [kompilace] -
Xmelnoje Serdce 2013: Xmelnoje Serdce -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TROLL BENDS FIR | Folk Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CHUR
Folk Metal
TVERD
Folk Metal
DUCHI PREDKOV
Folk Metal

Poslední hodnocení


JOE COCKER
Cocker
1986

obal



metalgods 3/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist