PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABORYM


ABORYM (foto interpreta)
#3883

Fabrizio ´Malfeitor Fabban´ Giannese
(zpěv, basa, klávesy)
Danilo ´Dan V´ Valentini
(kytara, basa)
Davide Tiso
(kytara)
Stefano Angiulli
(klávesy)
Rg Narchost
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Industrial Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Řím

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Kali Yuga Bizarre 1999: Kali Yuga Bizarre 8/10
Fire Walk With Us 2001: Fire Walk With Us 8/10
With No Human Intervention 2003: With No Human Intervention 10/10
Generator 2006: Generator 9/10
Psychogrotesque 2010: Psychogrotesque 9/10
Dirty 2013: Dirty 9/10
Shifting.Negative 2017: Shifting.Negative 3/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABORYM | Industrial Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HELEL
Industrial Black Metal
HANORMALE
Industrial Black Metal

Fanoušci


Caligari
650 bodů
abanek
86 bodů
trasher
1 bodů

Poslední hodnocení


VADER
Revelations
2002

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist