DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABOMINANT


ABOMINANT (foto interpreta)
#3857

Mike Barnes (zpěv)
Timmie Ball
(kytara)
Mike May
(basa)
Jim Higgins
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Elizabethtown, Kentucky

VZNIK / STATUS

1993 / pozastaveno

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Unspeakable Horrors 1996: Unspeakable Horrors -
In Darkness Embrace 1997: In Darkness Embrace -
The Way After 1999: The Way After -
Ungodly 2000: Ungodly -
Upon Black Horizons 2002: Upon Black Horizons -
Conquest 2004: Conquest -
Triumph Of The Kill 2006: Triumph Of The Kill -
Warblast 2008: Warblast -
Where Demons Dwell 2010: Where Demons Dwell -
Battlescarred [EP] 2012: Battlescarred [EP] -
Onward to Annihilation 2013: Onward to Annihilation -
Napalm Reign 2016: Napalm Reign 0/10
Where Demos Dwell [kompilace] 2022: Where Demos Dwell [kompilace] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABOMINANT | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NULLIFICATION
Death Metal
FEROX
Death Metal
HACKNEYED
Death Metal

Poslední hodnocení


PRAROD
Na ceste k zániku
2013

obal



chromatic 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist