PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AUTOPSY


AUTOPSY (foto interpreta)
#383

Eric Cutler (zpěv, kytara)
Danny Coralles
(kytara)
Joe Allen Trevisano
(basa)
Chris Reifert
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Francisco, California

VZNIK / STATUS

1987 / aktivní



Diskografie


Severed Survival 1989: Severed Survival 9/10
Retribution for the Dead [EP] 1991: Retribution for the Dead [EP] 9/10
Mental Funeral 1991: Mental Funeral 9/10
Fiend for Blood [EP] 1992: Fiend for Blood [EP] -
Acts Of The Unspeakable 1992: Acts Of The Unspeakable 8/10
Shitfun 1995: Shitfun 7/10
The Tomb Within [EP] 2010: The Tomb Within [EP] 7/10
Macabre Eternal 2011: Macabre Eternal 8/10
All Tomorrow´s Funerals [kompilace] 2012: All Tomorrow´s Funerals [kompilace] 8/10
The Headless Ritual 2013: The Headless Ritual 8/10
Tourniquets, Hacksaws and Graves 2014: Tourniquets, Hacksaws and Graves 8/10
Skull Grinder [EP] 2015: Skull Grinder [EP] 9/10
Puncturing the Grotesque [EP] 2017: Puncturing the Grotesque [EP] 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AUTOPSY | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ICON OF EVIL
Death Metal
ATROCITY
Death Metal
BESESSEN
Death Metal

Fanoušci


antipop
359 bodů
satyrak
136 bodů
s6a6t6an
80 bodů
haypa
1321 bodů
Rock´N´Roll Hell
170087 bodů

ZOBRAZIT (16)

Poslední hodnocení


ARCH ENEMY
Covered In Blood [kompilace]
2019

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist