PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

COCOTTE MINUTE


COCOTTE MINUTE (foto interpreta)
#3779

Martin ´Zeller´ Poddaný (zpěv)
David
(kytara)
Ondřej ´Czendál´ Voršilka
(kytara)
Petr Lisac
(basa)
Marek Macháček
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Crossover / Nu-Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


Czeko 2004: Czeko 6/10
Proti sobě 2006: Proti sobě 6/10
Sado Disco 2009: Sado Disco 6/10
Sado Disco Vol. 2 2010: Sado Disco Vol. 2 4/10
!Rituál, kmen a srdce a kmen! 2015: !Rituál, kmen a srdce a kmen! 9/10
Veď mě [EP] 2018: Veď mě [EP] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | COCOTTE MINUTE | Crossover / Nu-Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Kalimero
2212 bodů
Punky
2 bodů
piha
30624 bodů
Karlosák
0 bodů
Kozel
52 bodů

ZOBRAZIT (10)

Poslední hodnocení


LOST IN GREY
The Waste Land
2019

obal



Michael 205 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist