PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PANZERBALLETT


PANZERBALLETT (foto interpreta)
#3778

Jan Zehrfeld (kytara)
Josef Doblhofer
(kytara)
Alexander V. Hagke
(saxofón)
Heiko Jung
(basa)
Sebastian Lanser
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Metal / Jazz

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Mnichov

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Panzerballett 2005: Panzerballett -
Starke Stücke 2008: Starke Stücke 9/10
Hart Genossen Von Abba Bis Zappa 2009: Hart Genossen Von Abba Bis Zappa -
Tank Goodness 2012: Tank Goodness -
Breaking Brain 2015: Breaking Brain -
X-Mas Death Jazz 2017: X-Mas Death Jazz -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PANZERBALLETT | Progressive Metal / Jazz | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


NILE
Amongst The Catacombs Of Nephren-Ka
1998

obal



Black Metal 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist