PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALCHEMIST


ALCHEMIST (foto interpreta)
#3746

Mentol (zpěv, kytara)
C10H20O
(basa, zpěv)
Prokop Šlapák
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Most

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


Disaster Area 2007: Disaster Area 6/10
Doublemind [EP] 2008: Doublemind [EP] 6/10
Alchemy Of Rising 2011: Alchemy Of Rising 7/10
Evilcrusher 2013: Evilcrusher -
Damnation 2014: Damnation -
Fear Business 2016: Fear Business 9/10
S.H.I.T. 2017: S.H.I.T. 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALCHEMIST | Power / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HAVOC
Power / Thrash Metal
PALADIN
Power / Thrash Metal
BALROG
Power / Thrash Metal

Poslední hodnocení


HAMMERFALL
Dominion
2019

obal



Chaos 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist