PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SKYDANCER


SKYDANCER (foto interpreta)
#3705

Daniel Soengas (zpěv, kytara)
Jose Casal
(kytara)
Victor Louzan
(basa)
Daniel Díaz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Vigo

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Pozo De Lágrimas 2007: Pozo De Lágrimas 8/10
Endorsed By Self-destruction 2009: Endorsed By Self-destruction 8/10
Way of Departed [EP] 2010: Way of Departed [EP] -
Winterkiller 2012: Winterkiller -
Land of the Grim 2013: Land of the Grim -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SKYDANCER | Melodic Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MORS SUBITA
Melodic Death / Thrash Metal
TPO
Melodic Death / Thrash Metal
HORLET
Melodic Death / Thrash Metal

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist