PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LUX OCCULTA


LUX OCCULTA (foto interpreta)
#3683

Jaroslaw Szubrycht (zpěv)
Maciej Tomczyk
(kytara)
Vogg
(kytara)
U.Reck
(klávesy)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Avant-garde Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Polsko
Krakov

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


Forever Alone, Immortal 1996: Forever Alone, Immortal 7/10
Dionysos 1997: Dionysos 8/10
My Guardian Anger 1999: My Guardian Anger 9/10
The Mother And The Enemy 2001: The Mother And The Enemy 8/10
Kolysanki 2014: Kolysanki -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LUX OCCULTA | Avant-garde Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


OBSCURING VEIL
Avant-garde Black Metal
KRALLICE
Avant-garde Black Metal
ARYOS
Avant-garde Black Metal

Fanoušci


Jesse Custer
554 bodů

Poslední hodnocení


MISERY INDEX
Rituals of Power
2019

obal



kolacio 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist