PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DOGA


DOGA (foto interpreta)
#366

Roman ´IZZI´ Izaiáš (zpěv, kytara)
Lumír ´LUMOS´ Krpec
(kytara)
Josef ´PEPSI´ Inger
(basa)
Petr ´MRŇUS´ Vajda
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Karviná

VZNIK / STATUS

1988 / aktivní



Diskografie


Doga 1993: Doga 8/10
No a co!! 1996: No a co!! 7/10
Já se na to... 1999: Já se na to... 7/10
Jsem trochu divnej 2001: Jsem trochu divnej 7/10
Když chlapi tančí 2003: Když chlapi tančí 7/10
Love Vole 2006: Love Vole 6/10
Fuckt Best Off [kompilace] 2008: Fuckt Best Off [kompilace] 9/10
Karikatury 2009: Karikatury 7/10
Hoď si to 2011: Hoď si to 7/10
Detox 2015: Detox 7/10
Hard Werk 2017: Hard Werk 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DOGA | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MATTSSON
Hard Rock
BRITNY FOX
Hard Rock
MANIC EDEN
Hard Rock

Fanoušci


TUKAN66
273 bodů
Johny
29 bodů
mikuna
10 bodů
desperite
2151 bodů
cermi-cermak
12759 bodů

ZOBRAZIT (12)

Poslední hodnocení


IN AETERNUM
Forever Blasphemy
1999

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist