PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

IN AETERNUM


IN AETERNUM (foto interpreta)
#3648

David Larsson (zpěv, kytara)
Erik Kumpulainen
(kytara)
Claes Ramberg
(basa)
Perra Karlsson
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Sandviken

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


And Darkness Came [EP] 1997: And Darkness Came [EP] -
Forever Blasphemy 1999: Forever Blasphemy 9/10
Demon Possession [EP] 1999: Demon Possession [EP] -
The Pestilent Plague 2000: The Pestilent Plague -
Nuclear Armageddon 2003: Nuclear Armageddon 9/10
Beast of the Pentagram [EP] 2003: Beast of the Pentagram [EP] -
No Salvation [EP] 2004: No Salvation [EP] -
Dawn Of A New Aeon 2005: Dawn Of A New Aeon -
Curse of Devastation [EP] 2007: Curse of Devastation [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | IN AETERNUM | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LEAVE
Black / Death Metal
ARROGANZ
Black / Death Metal
OATH, THE
Black / Death Metal

Poslední hodnocení


MORGOTH
Odium
1993

obal



quatchud 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist