PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BON JOVI


BON JOVI (foto interpreta)
#363

Jon Bon Jovi (zpěv, kytara)
Phil X
(kytara)
David Bryan
(klávesy, klavír, zpěv)
Hugh McDonald
(basa)
Tico Torres
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Newark, New Jersey

VZNIK / STATUS

1983 / aktivní



Diskografie


Bon Jovi 1984: Bon Jovi 8/10
7800° Fahrenheit 1985: 7800° Fahrenheit 8/10
Slippery When Wet 1986: Slippery When Wet 9/10
New Jersey 1988: New Jersey 8/10
Keep The Faith 1992: Keep The Faith 8/10
These Days 1995: These Days 8/10
Crush 2000: Crush 7/10
Bounce 2002: Bounce 6/10
Have A Nice Day 2005: Have A Nice Day 7/10
Lost Highway 2007: Lost Highway 7/10
The Circle 2009: The Circle 7/10
What About Now 2013: What About Now 6/10
Burning Bridges 2015: Burning Bridges 6/10
This House Is Not for Sale 2016: This House Is Not for Sale 7/10
2020 2020: 2020 -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BON JOVI | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HERETIC
Hard Rock
CHICKENFOOT
Hard Rock
SING SING
Hard Rock

Fanoušci


Chaos
1217 bodů
Temnice Potemná
163 bodů
Tanker
201 bodů
Mič
88 bodů
Hairspray
305 bodů

ZOBRAZIT (16)

Poslední hodnocení


ULFSDALIR
Baldurs Traum
2003

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist