PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

P.O.D.


P.O.D. (foto interpreta)
#362

Sonny Sandoval (zpěv)
Marcos Curiel
(kytara)
Traa Daniels
(basa)
Wuv Bernardo
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Diego, California

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Snuff The Punk 1994: Snuff The Punk 7/10
Brown 1996: Brown 7/10
The Fundamental Elements Of Southtown 1999: The Fundamental Elements Of Southtown 7/10
Satellite 2001: Satellite 8/10
Payable On Death 2003: Payable On Death 8/10
Testify 2006: Testify 7/10
When Angels & Serpents Dance 2008: When Angels & Serpents Dance 6/10
Murdered Love 2012: Murdered Love 8/10
SoCal Sessions [kompilace] 2014: SoCal Sessions [kompilace] 9/10
The Awakening 2015: The Awakening 7/10
Circles 2018: Circles 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | P.O.D. | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DIRTY MACHINE
Nu Metal
DEFTONES
Nu Metal
PROJECT THEORY
Nu Metal

Fanoušci


Rysko
83 bodů
Aylipo
23 bodů
kerry
712 bodů
Manunecka
31 bodů
T.Kop
42 bodů

ZOBRAZIT (8)

Poslední hodnocení


MESHUGGAH
Catch 33
2005

obal



Chupacabros 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist