PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

P.O.D.


P.O.D. (foto interpreta)
#362

Sonny Sandoval (zpěv)
Marcos Curiel
(kytara)
Traa Daniels
(basa)
Wuv Bernardo
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Diego, California

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Snuff The Punk 1994: Snuff The Punk 7/10
Brown 1996: Brown 7/10
The Fundamental Elements Of Southtown 1999: The Fundamental Elements Of Southtown 7/10
Satellite 2001: Satellite 8/10
Payable On Death 2003: Payable On Death 8/10
Testify 2006: Testify 7/10
When Angels & Serpents Dance 2008: When Angels & Serpents Dance 6/10
Murdered Love 2012: Murdered Love 8/10
SoCal Sessions [kompilace] 2014: SoCal Sessions [kompilace] 9/10
The Awakening 2015: The Awakening 7/10
Circles 2018: Circles 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | P.O.D. | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NO ONE
Nu Metal
INFECTED RAIN
Nu Metal
DOPE
Nu Metal

Fanoušci


Manunecka
31 bodů
MICHAL
7 bodů
Misha.666
98 bodů
T.Kop
42 bodů
kerry
689 bodů

ZOBRAZIT (8)

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist