PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

P.O.D.


P.O.D. (foto interpreta)
#362

Sonny Sandoval (zpěv)
Marcos Curiel
(kytara)
Traa Daniels
(basa)
Wuv Bernardo
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Diego, California

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Snuff The Punk 1994: Snuff The Punk 7/10
Brown 1996: Brown 7/10
The Fundamental Elements Of Southtown 1999: The Fundamental Elements Of Southtown 7/10
Satellite 2001: Satellite 8/10
Payable On Death 2003: Payable On Death 8/10
Testify 2006: Testify 7/10
When Angels & Serpents Dance 2008: When Angels & Serpents Dance 6/10
Murdered Love 2012: Murdered Love 8/10
SoCal Sessions [kompilace] 2014: SoCal Sessions [kompilace] 9/10
The Awakening 2015: The Awakening 7/10
Circles 2018: Circles 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | P.O.D. | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ADEMA
Nu Metal
MAGNETIC
Nu Metal
KARNIVOOL
Nu Metal

Fanoušci


T.Kop
42 bodů
Rysko
83 bodů
MICHAL
7 bodů
Aylipo
23 bodů
Manunecka
31 bodů

ZOBRAZIT (8)

Poslední hodnocení


REBELLION
A Tragedy In Steel
2002

obal



zed 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist