PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

UGLY KID JOE


UGLY KID JOE (foto interpreta)
#361

Whitfield Crane (zpěv)
Klaus Eichstadt
(kytara)
Dave Fortman
(kytara)
Cordell Crockett
(basa)
Shannon Larkin
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Vista, California

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


As Ugly As They Wanna Be [EP] 1991: As Ugly As They Wanna Be [EP] 8/10
America´s Least Wanted 1992: America´s Least Wanted 8/10
Menace To Sobriety 1995: Menace To Sobriety 7/10
Motel California 1996: Motel California 8/10
Stairway to Hell [EP] 2012: Stairway to Hell [EP] 8/10
Uglier Than They Used ta Be 2015: Uglier Than They Used ta Be 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | UGLY KID JOE | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EMPIRE
Hard Rock
SILVERTIDE
Hard Rock
JOURNEY
Hard Rock

Fanoušci


Cnuk
1245 bodů
Mič
88 bodů
Hairspray
305 bodů
MICHAL
7 bodů
Pentagram
27170 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


KREATOR
Live Kreation [live]
2003

obal



metalgods 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist