PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

UGLY KID JOE


UGLY KID JOE (foto interpreta)
#361

Whitfield Crane (zpěv)
Klaus Eichstadt
(kytara)
Dave Fortman
(kytara)
Cordell Crockett
(basa)
Shannon Larkin
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Vista, California

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


As Ugly As They Wanna Be [EP] 1991: As Ugly As They Wanna Be [EP] 8/10
America´s Least Wanted 1992: America´s Least Wanted 8/10
Menace To Sobriety 1995: Menace To Sobriety 7/10
Motel California 1996: Motel California 7/10
Stairway to Hell [EP] 2012: Stairway to Hell [EP] 8/10
Uglier Than They Used ta Be 2015: Uglier Than They Used ta Be 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | UGLY KID JOE | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


21 GUNS
Hard Rock
DELTA REBELS
Hard Rock
OUTPATIENCE, THE
Hard Rock

Fanoušci


Mič
88 bodů
Pentagram
27170 bodů
Cnuk
1245 bodů
Hairspray
305 bodů
MICHAL
7 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


TON
Ashes Where They Stood
2020

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist