PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HELMET


HELMET (foto interpreta)
#355

Page Hamilton (zpěv, kytara)
Jimmy Thompson
(kytara)
Jon Fuller
(basa)
Kyle Stevenson
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.helmetmusic.com




Diskografie


Strap It On 1990: Strap It On 9/10
Meantime 1992: Meantime 8/10
Betty 1994: Betty -
Aftertaste 1997: Aftertaste 7/10
Size Matters 2004: Size Matters -
Monochrome 2006: Monochrome 8/10
Seeing Eye Dog 2010: Seeing Eye Dog -
Dead To The World 2016: Dead To The World 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HELMET | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LIZARDS, THE
Hard Rock
WHITE TRASH
Hard Rock
SAM THUNDER
Hard Rock

Poslední hodnocení


CRADLE OF FILTH
Cryptoriana - The Seductiveness of Decay
2017

obal



LedTherion 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist