PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALKEHOL


ALKEHOL (foto interpreta)
#345

Ota Hereš (zpěv, kytara)
Petr ´Kuna´ Buneš
(kytara)
Tonda Rauer
(basa)
Radek Sladký
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Pub Rock / Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1991 / aktivní



Diskografie


Alkehol 1992: Alkehol 9/10
S úsměvem se pije líp 1993: S úsměvem se pije líp 7/10
Alkeholism 1994: Alkeholism 8/10
Na zdraví 1995: Na zdraví 7/10
Odpočívej v pokoji 1996: Odpočívej v pokoji 7/10
100% 1997: 100% 7/10
Alkohol, to je moje milá 1998: Alkohol, to je moje milá 7/10
Metla lidstva 1999: Metla lidstva 6/10
Planeta opic 2002: Planeta opic 7/10
Už se to smaží a peče 2003: Už se to smaží a peče 8/10
Kocovina 2005: Kocovina 7/10
Dvanáctka 2006: Dvanáctka 6/10
Natočeno v Plzni [DVD] 2007: Natočeno v Plzni [DVD] 9/10
Johoho! 2008: Johoho! 6/10
Pojďme se napít 2010: Pojďme se napít 7/10
20 let na tahu [kompilace] 2012: 20 let na tahu [kompilace] 8/10
Do bezvědomí 2012: Do bezvědomí 8/10
R.U.M. 2014: R.U.M. 7/10
Platinum Collection [kompilace] 2015: Platinum Collection [kompilace] 8/10
Sudová přitažlivost 2018: Sudová přitažlivost 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALKEHOL | Pub Rock / Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


bodybuilder
111 bodů
Sexína
32 bodů
yaris
190 bodů
Immortal SEP
61965 bodů
Komár
10 bodů

ZOBRAZIT (31)

Poslední hodnocení


EXCITER
Better Live than Dead [live]
1993

obal



Niki 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist