PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALEŠ BRICHTA


ALEŠ BRICHTA (foto interpreta)
#344

Aleš Brichta (zpěv)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1994 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

www.brichta.cz




Diskografie


Růže pro Algernon 1994: Růže pro Algernon 8/10
Ráno ve dveřích Armády spásy 1996: Ráno ve dveřích Armády spásy 8/10
Hledač pokladů 1998: Hledač pokladů 7/10
Dívka s perlami ve vlasech [kompilace] 2000: Dívka s perlami ve vlasech [kompilace] 9/10
Hattrick 2000: Hattrick 9/10
American Bull 2001: American Bull 7/10
Anděl posledního soudu 2003: Anděl posledního soudu 8/10
Legendy 2 2004: Legendy 2 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALEŠ BRICHTA | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KILLER DWARFS
Hard Rock
MAXX EXPLOSION
Hard Rock
21 OCTAYNE
Hard Rock

Fanoušci


twisted sister
4223 bodů
Fidarka
5226 bodů
biohazard
226 bodů
Dizzy
510 bodů
avantasian2013
164 bodů

ZOBRAZIT (18)

Poslední hodnocení


ASSASSIN
Bestia Immundis
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist