PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALEŠ BRICHTA


ALEŠ BRICHTA (foto interpreta)
#344

Aleš Brichta (zpěv)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1994 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

www.brichta.cz




Diskografie


Růže pro Algernon 1994: Růže pro Algernon 8/10
Ráno ve dveřích Armády spásy 1996: Ráno ve dveřích Armády spásy 8/10
Hledač pokladů 1998: Hledač pokladů 7/10
Dívka s perlami ve vlasech [kompilace] 2000: Dívka s perlami ve vlasech [kompilace] 9/10
Hattrick 2000: Hattrick 9/10
American Bull 2001: American Bull 7/10
Anděl posledního soudu 2003: Anděl posledního soudu 8/10
Legendy 2 2004: Legendy 2 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALEŠ BRICHTA | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LADISLAV KŘÍŽEK
Hard Rock
UNIKLUBI
Hard Rock
GREXABAT
Hard Rock

Fanoušci


Mujitsu
43 bodů
Temnice Potemná
163 bodů
kerry
689 bodů
Rocker-Tialk
3427 bodů
Mr. Evil
16 bodů

ZOBRAZIT (18)

Poslední hodnocení


VADER
The Beast
2004

obal



ROSCHAL 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist