PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALEŠ BRICHTA


ALEŠ BRICHTA (foto interpreta)
#344

Aleš Brichta (zpěv)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1994 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

www.brichta.cz




Diskografie


Růže pro Algernon 1994: Růže pro Algernon 8/10
Ráno ve dveřích Armády spásy 1996: Ráno ve dveřích Armády spásy 8/10
Hledač pokladů 1998: Hledač pokladů 7/10
Dívka s perlami ve vlasech [kompilace] 2000: Dívka s perlami ve vlasech [kompilace] 9/10
Hattrick 2000: Hattrick 9/10
American Bull 2001: American Bull 7/10
Anděl posledního soudu 2003: Anděl posledního soudu 8/10
Legendy 2 2004: Legendy 2 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALEŠ BRICHTA | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GIRLSCHOOL
Hard Rock
BLACKFIRES, THE
Hard Rock
BAD HABIT
Hard Rock

Fanoušci


WScully
149 bodů
anet7
140 bodů
haypa
1371 bodů
Temnice Potemná
163 bodů
Mujitsu
43 bodů

ZOBRAZIT (17)

Poslední hodnocení


TERRIBLE HEADACHE
Der rote Baron
2019

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist