PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KOMUNÁL


KOMUNÁL (foto interpreta)
#343

Luboš Suchánek (zpěv)
Radek Plachetka
(kytara)
Pavel Hanuš
(kytara)
Jarda Novák
(klávesy, zpěv)
Filip Litera
(basa)
David Hlaváček
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Chlumec nad Cidlinou

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Rock ze záhrobí 1999: Rock ze záhrobí 5/10
Propast 1999: Propast 5/10
Mezi supy málem králem 2001: Mezi supy málem králem 7/10
Mr. Klon 2002: Mr. Klon 7/10
Bůh má jednu tvář 2003: Bůh má jednu tvář 8/10
Jedenáct hodin do útoku 2004: Jedenáct hodin do útoku 8/10
Cesty do nebe 2006: Cesty do nebe 7/10
MMVIII 2008: MMVIII 7/10
Jako psanec 2010: Jako psanec 5/10
U zašlejch časů 2012: U zašlejch časů 5/10
Vlci v nás 2015: Vlci v nás 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KOMUNÁL | Melodic Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AZEROTH
Melodic Power Metal
DIGNITY
Melodic Power Metal
CRYSTAL BALL
Melodic Power Metal

Fanoušci


Pupajz
1137 bodů
Máša
24 bodů
mikuna
10 bodů
misasmid
1366 bodů

Poslední hodnocení


ZOMBIE COOKBOOK
Cinetrash [EP]
2010

obal



Rock´N´Roll Hell 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist