PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

OLYMPIC


OLYMPIC (foto interpreta)
#3376

Petr Janda (zpěv, kytara)
Jiří Valenta
(klávesy, zpěv)
Milan Broum
(basa, zpěv)
Martin Vajgl
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Big Beat

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1963 / aktivní



Diskografie


Želva 1968: Želva 8/10
Pták Rosomák 1969: Pták Rosomák 7/10
Jedeme jedeme 1971: Jedeme jedeme 6/10
4 1973: 4 5/10
12 nej [kompilace] 1976: 12 nej [kompilace] 9/10
Marathón 1978: Marathón 6/10
Prázdniny na Zemi 1980: Prázdniny na Zemi 8/10
Ulice 1981: Ulice 8/10
Rokenrol [kompilace] 1982: Rokenrol [kompilace] 5/10
V Lucerně [live] 1982: V Lucerně [live] 8/10
Akorát [kompilace] 1983: Akorát [kompilace] 7/10
Laboratoř 1984: Laboratoř 7/10
Kanagom 1985: Kanagom 6/10
Bigbít 1986: Bigbít 8/10
25 let [kompilace] 1987: 25 let [kompilace] 6/10
Když ti svítí zelená 1988: Když ti svítí zelená 8/10
O jé 1990: O jé 6/10
Lucerna Live (...Jak se lítá vzůru...) [live] 1993: Lucerna Live (...Jak se lítá vzůru...) [live] -
Dávno 1994: Dávno 7/10
Petr Hejduk [EP] 1995: Petr Hejduk [EP] 6/10
Brejle 1997: Brejle 6/10
Ondráš podotýká [live] 1997: Ondráš podotýká [live] 5/10
Karavana 1999: Karavana 6/10
Dám si tě klonovat 2003: Dám si tě klonovat 5/10
Sopka 2007: Sopka 5/10
Souhvězdí šílenců 2013: Souhvězdí šílenců 7/10
Souhvězdí drsňáků 2014: Souhvězdí drsňáků 7/10
Souhvězdí romantiků 2015: Souhvězdí romantiků 6/10
Trilobit 2018: Trilobit 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | OLYMPIC | Big Beat | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SAFENAT PANEACH
Big Beat
STARÉ PUŠKY
Big Beat
PÍČA
Big Beat

Fanoušci


Archivist
1926 bodů
Kalmaox
164 bodů
powerhome
24755 bodů
chromatic
902 bodů
Temnice Potemná
163 bodů

ZOBRAZIT (13)

Poslední hodnocení


TRAHIR
Succubus [EP]
2019

obal



kerry 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist