PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CARNAL FORGE


CARNAL FORGE (foto interpreta)
#3358

Tommie Wahlberg (zpěv)
Jari Kuusisto
(kytara)
Petri Kuusisto
(kytara)
Lars Lindén
(basa)
Lawrence Dinamarca
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Sala / Västerås / Arboga / Stockholm

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní



Diskografie


Who´s Gonna Burn 1998: Who´s Gonna Burn 7/10
Firedemon 2000: Firedemon 7/10
Please... Die! 2001: Please... Die! 7/10
The More You Suffer 2003: The More You Suffer 8/10
Aren´t You Dead Yet? 2004: Aren´t You Dead Yet? 7/10
Testify For My Victims 2007: Testify For My Victims 7/10
Gun to Mouth Salvation 2019: Gun to Mouth Salvation 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CARNAL FORGE | Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MADROST
Death / Thrash Metal
GENERICHRIST
Death / Thrash Metal
MANIACAL FORCE
Death / Thrash Metal

Poslední hodnocení


MORGOTH
Odium
1993

obal



quatchud 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist