PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AGONY


AGONY (foto interpreta)
#3294

Mrcy (zpěv, kytara)
Kuba
(kytara)
Petra
(klávesy)
Tráva
(basa, zpěv)
Stresor
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Dačice

VZNIK / STATUS

1995 / rozpad



Diskografie


Face Of Death [EP] 1995: Face Of Death [EP] -
...From Red Heaven [EP] 1997: ...From Red Heaven [EP] -
Ashes To Ashes, Dust To Dust 1999: Ashes To Ashes, Dust To Dust 8/10
Call The Rain 2003: Call The Rain 8/10
My Turn To Die 2004: My Turn To Die -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AGONY | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DESULTORY
Death Metal
KRIEGSZITTERN
Death Metal
DILIGENCE
Death Metal

Fanoušci


armagedon666
2 bodů
cermi-cermak
12759 bodů

Poslední hodnocení


HATE ETERNAL
Conquering The Throne
1999

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist