PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NAURRAKAR


NAURRAKAR (foto interpreta)
#3293

Angmar (zpěv)
Ego BMK
(kytara)
Revan
(kytara)
Krogor
(basa)
Megiddo
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


Imperium Satana [demo] 2009: Imperium Satana [demo] 7/10
Zákon chaosu [EP] 2012: Zákon chaosu [EP] 7/10
Epilog lidstva 2013: Epilog lidstva 7/10
Triumf jaderného věku [EP] 2015: Triumf jaderného věku [EP] 8/10
Apogeum 2017: Apogeum 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NAURRAKAR | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NADIWRATH
Black Metal
IN CORPORE MORTIS
Black Metal
BELKETRE
Black Metal

Fanoušci


PX
160 bodů
necky666
0 bodů
bathor
0 bodů

Poslední hodnocení


VADER
Revelations
2002

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist