PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CIRCLE II CIRCLE


CIRCLE II CIRCLE (foto interpreta)
#326

Zak Stevens (zpěv)
Christian David Wentz
(kytara)
Bill Hudson
(kytara)
Henning Wanner
(klávesy)
Paul Michael Stewart
(basa, klávesy)
Marcelo Moreira
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Tampa, Florida

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Watching In Silence 2003: Watching In Silence 7/10
The Middle Of Nowhere 2005: The Middle Of Nowhere 7/10
Burden Of Truth 2006: Burden Of Truth 7/10
Delusions Of Grandeur 2008: Delusions Of Grandeur 6/10
Consequence Of Power 2010: Consequence Of Power 8/10
Seasons Will Fall 2013: Seasons Will Fall 8/10
Live at Wacken - Official Bootleg [live] 2014: Live at Wacken - Official Bootleg [live] -
Reign of Darkness 2015: Reign of Darkness 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CIRCLE II CIRCLE | Progressive Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SCARLET RAYNE
Progressive Power Metal
EARTHCRY
Progressive Power Metal
HEEL
Progressive Power Metal

Fanoušci


piha
49369 bodů

Poslední hodnocení


INXS
X
1990

obal



desperite 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist