PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DEBAUCHERY


DEBAUCHERY (foto interpreta)
#325

Thomas ´The Bloodbeast´ Gurrath (zpěv, kytara, basa)
Juli ´Murderdoll´ Paul
(kytara)
Mr. Death
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Tamm / Stuttgart

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní



Diskografie


Kill Maim Burn 2003: Kill Maim Burn 7/10
Rage Of The Bloodbeast 2004: Rage Of The Bloodbeast 7/10
Torture Pit 2005: Torture Pit 8/10
Back In Blood 2007: Back In Blood 8/10
Continue To Kill 2008: Continue To Kill 8/10
Rockers & War 2009: Rockers & War 8/10
Germany´s Next Death Metal 2011: Germany´s Next Death Metal 8/10
Kings of Carnage 2013: Kings of Carnage 8/10
Fuck Humanity 2015: Fuck Humanity 8/10
Blood for the Blood God 2019: Blood for the Blood God -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DEBAUCHERY | Death Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


piha
36659 bodů
Jesse Custer
554 bodů
twisted sister
4223 bodů

Poslední hodnocení


RAMMSTEIN
Rammstein
2019

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist