PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NIRVANA


NIRVANA (foto interpreta)
#32

Kurt Cobain (zpěv, kytara)
Krist Novoselic
(basa)
Dave Grohl
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Grunge

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Seattle, Washington

VZNIK / STATUS

1985 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

hereisnirvana.com




Diskografie


Bleach 1989: Bleach 7/10
Nevermind 1991: Nevermind 9/10
Incesticide [kompilace] 1992: Incesticide [kompilace] 7/10
In Utero 1993: In Utero 7/10
Unplugged In New York [live] 1994: Unplugged In New York [live] 7/10
From the Muddy Banks of the Wishkah [live] 1996: From the Muddy Banks of the Wishkah [live] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NIRVANA | Grunge | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MAD SEASON
Grunge
SCREAMING TREES
Grunge
JESUS LIZARD, THE
Grunge

Fanoušci


Johny
29 bodů
Kozel
54 bodů
Deris
179 bodů
chromatic
902 bodů
Tanker
201 bodů

ZOBRAZIT (27)

Poslední hodnocení


BLACK DEATH RITUAL
Profound Echoes of the End
2005

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist