PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CARNIFEX


CARNIFEX (foto interpreta)
#3199

Scott Lewis (zpěv)
Cory Arford
(kytara)
Jordan Lockrey
(kytara)
Fred Calderon
(basa)
Shawn Cameron
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
California

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Love Lies in Ashes [EP] 2006: Love Lies in Ashes [EP] -
Dead In My Arms 2007: Dead In My Arms 7/10
The Diseased And The Poisoned 2008: The Diseased And The Poisoned 7/10
Hell Chose Me 2010: Hell Chose Me 8/10
Until I Feel Nothing 2011: Until I Feel Nothing 6/10
Die Without Hope 2014: Die Without Hope 8/10
Slow Death 2016: Slow Death 8/10
Bury Me in Blasphemy [EP] 2018: Bury Me in Blasphemy [EP] -
World War X 2019: World War X -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CARNIFEX | Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NEUROTIC NOVEMBER
Deathcore
ANAMNESIS
Deathcore
SWALLOWING THE WEAK
Deathcore

Fanoušci


asesino
901 bodů
piha
35987 bodů

Poslední hodnocení


ELFFOR
Dra Sad III (Beneath the Uplands of Doom)
2019

obal



Eicherik 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist