PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CARNIFEX


CARNIFEX (foto interpreta)
#3199

Scott Lewis (zpěv)
Cory Arford
(kytara)
Jordan Lockrey
(kytara)
Fred Calderon
(basa)
Shawn Cameron
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
California

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Love Lies in Ashes [EP] 2006: Love Lies in Ashes [EP] -
Dead In My Arms 2007: Dead In My Arms 7/10
The Diseased And The Poisoned 2008: The Diseased And The Poisoned 7/10
Hell Chose Me 2010: Hell Chose Me 8/10
Until I Feel Nothing 2011: Until I Feel Nothing 6/10
Die Without Hope 2014: Die Without Hope 8/10
Slow Death 2016: Slow Death 8/10
Bury Me in Blasphemy [EP] 2018: Bury Me in Blasphemy [EP] -
World War X 2019: World War X 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CARNIFEX | Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WHITECHAPEL
Deathcore
NEVERBORN
Deathcore

Fanoušci


piha
43115 bodů
asesino
958 bodů

Poslední hodnocení


KORN
Take A Look In The Mirror
2003

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist