PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TITANIC


TITANIC (foto interpreta)
#3182

Zdeněk Černý (zpěv, kytara)
Milan Hanák
(zpěv, basa)
Georgiu ´Džoro´ Enčev
(kytara, zpěv)
Miloň Nahodil
(bicí)
Martin ´Marthus´ Škaroupka
(bicí-alternace)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Brno

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


Metal Celebration 1989: Metal Celebration 9/10
Ábel 1990: Ábel 9/10
3 1993: 3 8/10
Rockové balady 1996: Rockové balady 8/10
Metal Celebration [kompilace] 2009: Metal Celebration [kompilace] 10/10
Double Time 2013: Double Time 8/10
Metalovej Svátek Živě [live] 2016: Metalovej Svátek Živě [live] 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TITANIC | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CANNON
Heavy Metal
TURBO REXX
Heavy Metal
RAGE
Heavy Metal

Fanoušci


godis9
168 bodů
kerry
670 bodů
Věra Němcová
2 bodů
Magua
29199 bodů
Konstantinas1
0 bodů

ZOBRAZIT (21)

Poslední hodnocení


JUNGLE ROT
Jungle Rot
2018

obal



Doctor 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist