PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DARKENED NOCTURN SLAUGHTERCULT


DARKENED NOCTURN SLAUGHTERCULT (foto interpreta)
#3139

Onielar (zpěv, kytara)
Velnias
(kytara)
Adversarius
(basa)
Horrn
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Dormagen

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní



Diskografie


Follow The Calls For Battle 2001: Follow The Calls For Battle 7/10
Nocturnal March 2004: Nocturnal March 6/10
Hora Nocturna 2006: Hora Nocturna 6/10
Saldorian Spell 2009: Saldorian Spell 6/10
Necrovision 2013: Necrovision -
Mardom 2019: Mardom 0/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DARKENED NOCTURN SLAUGHTERCULT | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SVNEATR
Black Metal
MORDHELL
Black Metal
ENDE
Black Metal

Fanoušci


Leo Hugos
0 bodů
Pupajz
1173 bodů

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist