PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DEBUSTROL


DEBUSTROL (foto interpreta)
#31

Martin ´Kolinss´ Kolinský (zpěv, kytara)
Jakub ´Önslaughter´
(kytara)
Zed
(basa)
Petr ´Herr´ Miler
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Mladá Boleslav

VZNIK / STATUS

1986 / aktivní



Diskografie


Vyznání smrti [demo] 1988: Vyznání smrti [demo] 9/10
Neuropatolog 1991: Neuropatolog 9/10
Svět co zatočí s tebou 1992: Svět co zatočí s tebou 9/10
Protest live! [live] 1992: Protest live! [live] 8/10
Chytrá past 1994: Chytrá past 6/10
Vyhlazení 1995: Vyhlazení 9/10
Pád do hrobu mrtvol 1998: Pád do hrobu mrtvol 8/10
Apokalismus 1999: Apokalismus 8/10
Steak 2001: Steak 6/10
Přerushit 2005: Přerushit 8/10
XX let totálního masakru [DVD] 2006: XX let totálního masakru [DVD] 9/10
Rwanda 2009: Rwanda 8/10
A Tribute To Debustrol [V.A.] 2010: A Tribute To Debustrol [V.A.] 8/10
Vyznání smrti Live [live] 2011: Vyznání smrti Live [live] 8/10
Válka 2016: Válka 9/10
Příchod Antikrista [kompilace] 2019: Příchod Antikrista [kompilace] 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DEBUSTROL | Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WAR DEVICE
Thrash Metal
KING´S-EVIL
Thrash Metal
WAR ENGINE
Thrash Metal

Fanoušci


Tanker
201 bodů
Pentagram
27173 bodů
mr.ram
2667 bodů
bugi28
140 bodů
spato
0 bodů

ZOBRAZIT (48)

Poslední hodnocení


PSYCHOTOOL
Rotten Paradise
2019

obal



Rad 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist