PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PICTURE


PICTURE (foto interpreta)
#3094

Pete Lovell (zpěv)
Mike Ferguson
(kytara)
André Wullems
(kytara)
Rinus Vreugdenhill
(basa)
Laurens ´Bakkie´ Bakker
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Nizozemí
Hilversum

VZNIK / STATUS

1979 / aktivní



Diskografie


Picture 1981: Picture 8/10
Heavy Metal Ears 1981: Heavy Metal Ears 8/10
Diamond Dreamer 1982: Diamond Dreamer 9/10
Eternal Dark 1983: Eternal Dark 9/10
Traitor 1985: Traitor 7/10
Every Story Needs Another Picture 1986: Every Story Needs Another Picture 7/10
Marathon 1987: Marathon 6/10
Old Dogs New Tricks 2009: Old Dogs New Tricks 7/10
Warhorse 2012: Warhorse 6/10
Wings 2019: Wings -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PICTURE | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CARNAGE
Heavy Metal
SIGN OF THE JACKAL
Heavy Metal
CYANIDE SCREAM
Heavy Metal

Fanoušci


ghoul
2304 bodů

Poslední hodnocení


DECADENCE
Undergrounder
2017

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist