PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AGRESSOR


AGRESSOR (foto interpreta)
#3072

Alex Colin-Tocquaine (zpěv, kytara)
Kevin Verlay
(kytara)
Joel Guigou
(basa)
Kévin Paradis
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Antibes

VZNIK / STATUS

1986 / aktivní



Diskografie


Neverending Destiny 1990: Neverending Destiny 9/10
Towards Beyond 1992: Towards Beyond 9/10
Satan´s Sodomy [EP] 1993: Satan´s Sodomy [EP] -
Symposium Of Rebirth 1994: Symposium Of Rebirth 8/10
Medieval Rites 2000: Medieval Rites 8/10
The Spirit Of Evil [EP] 2001: The Spirit Of Evil [EP] 8/10
The Merciless Onslaught [kompilace] 2004: The Merciless Onslaught [kompilace] 9/10
Deathreat 2006: Deathreat 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AGRESSOR | Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NECRUS
Death / Thrash Metal
FORMIS
Death / Thrash Metal
ANGELKILL
Death / Thrash Metal

Fanoušci


Pupajz
1137 bodů
Immortal SEP
61988 bodů

Poslední hodnocení


DARKTHRONE
The Cult Is Alive
2006

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist