PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FASTWAY


FASTWAY (foto interpreta)
#3026

Toby Jepson (zpěv)
Fast Eddie Clarke
(kytara)
John McManus
(basa)
Steve Strange
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie


VZNIK / STATUS

1983 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Fastway 1983: Fastway 7/10
All Fired Up 1984: All Fired Up 7/10
Waiting For The Roar 1985: Waiting For The Roar 6/10
Trick Or Treat 1987: Trick Or Treat 7/10
On Target 1989: On Target 6/10
Bad Bad Girls 1990: Bad Bad Girls 7/10
On Target Reworked 1998: On Target Reworked 7/10
Eat Dog Eat 2011: Eat Dog Eat 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FASTWAY | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TESLA SHAMANS
Hard Rock
GEORGE LYNCH
Hard Rock
KARTHAGO
Hard Rock

Fanoušci


Klika
446 bodů
Hairspray
305 bodů

Poslední hodnocení


ET MORIEMUR
Epigrammata
2018

obal



Dub 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist