PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MASTIC SCUM


MASTIC SCUM (foto interpreta)
#2962

Maggo Wenzel (zpěv)
Harry Gandler
(kytara)
Pati Jay
(basa)
Man Gandler
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Brutal Death Metal / Grindcore / Crossover

ZEMĚ PŮVODU

Rakousko
Salzburg / Vídeň

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Ephemeral Cerebral Butchery [EP] 1993: Ephemeral Cerebral Butchery [EP] -
Tilt [EP] 1995: Tilt [EP] -
Zero 1999: Zero 8/10
Scar 2002: Scar 9/10
Mind 2005: Mind 7/10
Dust 2009: Dust 8/10
C T R L 2013: C T R L 7/10
Defy [EP] 2017: Defy [EP] -
Icon 2022: Icon -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MASTIC SCUM | Brutal Death Metal / Grindcore / Crossover | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Crustmaniac
236 bodů

Poslední hodnocení


GRIFTESKYMFNING
Satanic Poltergeist [demo]
2020

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist