PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

STORMZONE


STORMZONE (foto interpreta)
#2920

John ´Harv´ Harbinson (zpěv)
Steve Moore
(kytara)
Jr Afrifa
(kytara)
Graham McNulty
(basa, zpěv)
Gordy Gray
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Belfast

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Caught In The Act 2007: Caught In The Act -
Death Dealer 2010: Death Dealer 7/10
Zero To Rage 2011: Zero To Rage -
Three Kings 2013: Three Kings -
Seven Sins 2015: Seven Sins 8/10
Lucifer´s Factory 2018: Lucifer´s Factory -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | STORMZONE | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BARBARROJA
Heavy Metal / Hard Rock
ROAD CREW
Heavy Metal / Hard Rock
HAWK
Heavy Metal / Hard Rock

Poslední hodnocení


LINDEMANN
F & M
2019

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist