DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

WOUNDED KNEE


WOUNDED KNEE (foto interpreta)
#2918

Ivan Gallici (zpěv)
Fabrizio Bonanno
(kytara)
Davide Galletti
(basa)
Frederic Volante
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Albenga

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Wounded Knee 1997: Wounded Knee -
Heyoke 2001: Heyoke -
Ol3mare 2006: Ol3mare -
Diffido [EP] 2008: Diffido [EP] -
122 Lune 2022: 122 Lune -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | WOUNDED KNEE | Melodic Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SORCERESS OF SIN
Melodic Power Metal
VERSUS
Melodic Power Metal
WONDERS
Melodic Power Metal

Poslední hodnocení


SUFFOCATION
Live in North America [live]
2021

obal



Dub 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist