PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TAPROOT


TAPROOT (foto interpreta)
#2909

Stephen Richard (zpěv, kytara)
Mike DeWolf
(kytara)
Philip Lipscomb
(basa)
Jarrod Montague
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Ann Arbor, Michigan

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní



Diskografie


Something More Than Nothing 1998: Something More Than Nothing -
Gift 2000: Gift -
Welcome 2002: Welcome -
Blue-Sky Research 2005: Blue-Sky Research -
Our Long Road Home 2008: Our Long Road Home 4/10
Plead The Fifth 2010: Plead The Fifth -
The Episodes 2012: The Episodes -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TAPROOT | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INFINITY
Nu Metal
ATRIA
Nu Metal
KORN
Nu Metal

Poslední hodnocení


MALEVOLENT CREATION
Retribution
1992

obal



H5N1 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist