PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ANCIENT


ANCIENT (foto interpreta)
#2900

Zel (zpěv, kytara, basa, klávesy)
Aleister
(kytara - živě)
Dhilorz
(basa, kytara)
Nick Barker
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Eidsvaagneset / Bergen

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Svartalvheim 1994: Svartalvheim 8/10
Trolltaar [EP] 1995: Trolltaar [EP] 9/10
The Cainian Chronicle 1996: The Cainian Chronicle 7/10
Mad Grandiose Bloodfiends 1997: Mad Grandiose Bloodfiends 9/10
The Halls Of Eternity 1999: The Halls Of Eternity 9/10
God Loves the Dead [EP] 2001: God Loves the Dead [EP] 9/10
Proxima Centauri 2001: Proxima Centauri 9/10
Night Visit 2004: Night Visit 7/10
Back to the Land of the Dead 2016: Back to the Land of the Dead 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ANCIENT | Melodic Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MAGISTER DIXIT
Melodic Black Metal
HAIMAD
Melodic Black Metal
SIGNS OF DARKNESS
Melodic Black Metal

Fanoušci


mr.666
131 bodů
Klika
446 bodů
kerry
775 bodů
Kozel
56 bodů
Jesse Custer
565 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


MORGOTH
Odium
1993

obal



quatchud 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist