PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALABAMA THUNDERPUSSY


ALABAMA THUNDERPUSSY (foto interpreta)
#2899

Kyle Thomas (zpěv)
Erik Larson
(kytara)
Ryan Lake
(kytara)
Mikey Bryant
(basa)
Bryan Cox
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Southern Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Richmond, Virginia

VZNIK / STATUS

1996 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Rise Again 1998: Rise Again -
River City Revival 1999: River City Revival -
Constellation 2000: Constellation -
Staring At The Divine 2001: Staring At The Divine 7/10
Fulton Hill 2004: Fulton Hill -
Open Fire 2007: Open Fire 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALABAMA THUNDERPUSSY | Southern Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CONCRETE SUN
Southern Metal
SHOCK ABSORBER
Southern Metal
ANTI-MORTEM
Southern Metal

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist