PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TYRANT


TYRANT (foto interpreta)
#2870

Jürgen ´Kerrmit´ Kerner (zpěv)
Ironhead Sterzik
(kytara)
Tom Kees
(kytara)
Chris Peterson
(basa)
Marc Oppold
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Ulm

VZNIK / STATUS

1982 / rozpad





Diskografie


Mean Machine 1984: Mean Machine 9/10
Fight For Your Life 1985: Fight For Your Life 9/10
Running Hot 1986: Running Hot 9/10
Ruling The World 1988: Ruling The World 9/10
Live And Crazy [live] 1990: Live And Crazy [live] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TYRANT | Heavy / Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PANNDORA
Heavy / Power Metal
BLECKHORN
Heavy / Power Metal
ATTACK
Heavy / Power Metal

Fanoušci


samorost
8211 bodů
ghoul
2338 bodů
zed
165 bodů
kobra666
4621 bodů
POWER ROSSI
2688 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist