DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

RAWNESS OBSOLETE


RAWNESS OBSOLETE (foto interpreta)
#28433

Hellbanno (zpěv)
Tyrsenos
(kytara)
Malebranche
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Florencie, Toskánsko

VZNIK / STATUS

2015 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Rotten Totalitarism [EP] 2016: Rotten Totalitarism [EP] -
Nobilioribus Subterraneus 2016: Nobilioribus Subterraneus -
In Hoc Signo Vinces [EP] 2017: In Hoc Signo Vinces [EP] -
Hic Sepultus Est 2017: Hic Sepultus Est -
IL cantico della morte 2019: IL cantico della morte -
Assoluto [EP] 2022: Assoluto [EP] -
Invectiva in Omnia 2023: Invectiva in Omnia -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | RAWNESS OBSOLETE | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INFINITY
Black Metal
GORT
Black Metal
BEKËTH NEXËHMÜ
Black Metal

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist