DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALL OUT WAR


ALL OUT WAR (foto interpreta)
#28432

Mike Score (zpěv)
Andrew Pietroluongo
(kytara)
Taras Apuzzo
(kytara)
Eric Carrillo
(basa)
Jesse Sutherland
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Newburgh, New York

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Destined to Burn [EP] 1994: Destined to Burn [EP] -
Truth in the Age of Lies 1997: Truth in the Age of Lies -
For Those Who Were Crucified 1998: For Those Who Were Crucified -
Condemned to Suffer 2003: Condemned to Suffer -
Assassins in the House of God 2007: Assassins in the House of God -
Into the Killing Fields 2010: Into the Killing Fields -
Dying Gods [EP] 2015: Dying Gods [EP] -
Give Us Extinction 2017: Give Us Extinction -
Crawl Among the Filth 2019: Crawl Among the Filth -
Celestial Rot 2023: Celestial Rot -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALL OUT WAR | Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AS I LAY DYING
Metalcore
SKREAMER
Metalcore
BLACK THOUGHTS BLEEDING
Metalcore

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist