DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DYSLESIA


DYSLESIA (foto interpreta)
#28100

Thierry Lebourg (zpěv)
François Loprete
(kytara)
Olivier Coulon
(kytara)
Guillaume Boudou
(basa)
Morgan Berthet
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

VZNIK / STATUS

1986 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

facebook.com



Diskografie


My Own Revolution 1999: My Own Revolution -
Who Dares Wins 2001: Who Dares Wins -
Years of Secret 2002: Years of Secret -
Story and Live [DVD] 2004: Story and Live [DVD] -
In Veins, Hearts and Minds 2008: In Veins, Hearts and Minds -
A Taste of Hell 2022: A Taste of Hell 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DYSLESIA | Melodic Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AZEROTH
Melodic Power Metal
OVERMASTER
Melodic Power Metal
LUNAE LASCIVA
Melodic Power Metal

Poslední hodnocení


BIOHAZARD
Uncivilization
2001

obal



Chupacabros 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist