PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CITRON


CITRON (foto interpreta)
#281

Láďa Křížek (zpěv)
Djorgie Erič
(kytara)
Pavel Hanus
(kytara)
George Rain
(basa)
Radim Pařízek
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Ostrava

VZNIK / STATUS

1976 / aktivní



Diskografie


Tropic Of Cancer 1983: Tropic Of Cancer 6/10
Plni energie 1986: Plni energie 9/10
Radegast 1988: Radegast 9/10
Vypusťte psy! 1990: Vypusťte psy! 8/10
Sexbomby 1992: Sexbomby 6/10
Best Of [kompilace] 1999: Best Of [kompilace] 9/10
Síla návratů 2001: Síla návratů 9/10
Bigbítový pánbů 2010: Bigbítový pánbů 8/10
Representative (1976-2011) [DVD] 2011: Representative (1976-2011) [DVD] 9/10
Jen si od plic zanadávej (1982-1985) [kompilace] 2013: Jen si od plic zanadávej (1982-1985) [kompilace] 8/10
Rebelie Vol. 1 [EP] 2015: Rebelie Vol. 1 [EP] 7/10
Rebelie Vol. 2 [EP] 2016: Rebelie Vol. 2 [EP] 7/10
Rebelie rebelů 2016: Rebelie rebelů 8/10
Valašský věk [EP] 2019: Valašský věk [EP] 7/10
Supi se slétají [EP] 2020: Supi se slétají [EP] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CITRON | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HILLBILLY HERALD
Hard Rock
SUPERCHARGER
Hard Rock
DALTON
Hard Rock

Fanoušci


Rock´N´Roll Hell
216561 bodů
zakuji
1409 bodů
Archivist
1926 bodů
robi2
367 bodů
kerry
820 bodů

ZOBRAZIT (40)

Poslední hodnocení


URGED
Elimination of the Symbolic
2021

obal



Doctor 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist