DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LIVER KILLER


LIVER KILLER (foto interpreta)
#28089

Xavier ´Volldammus´ Domingo (zpěv, basa)
Aleix Besolí
(kytara, zpěv)
Elies Torruella
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Crossover / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Barcelona, ​​Katalánsko

VZNIK / STATUS

2014 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Bar Fight [EP] 2016: Bar Fight [EP] -
Ethylic Entertainment [EP] 2016: Ethylic Entertainment [EP] -
Words of Wisdom 2017: Words of Wisdom 6/10
Spreading the Words [live] 2018: Spreading the Words [live] -
Appetizer [EP] 2021: Appetizer [EP] -
Drunk Beyond the Grave 2021: Drunk Beyond the Grave 7/10
Take Two: Electric Boogaloo [EP] 2022: Take Two: Electric Boogaloo [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LIVER KILLER | Crossover / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VERBAL RAZORS
Crossover / Thrash Metal
DRAIN
Crossover / Thrash Metal

Poslední hodnocení


PRAROD
Na ceste k zániku
2013

obal



chromatic 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist