PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARAKAIN


ARAKAIN (foto interpreta)
#279

Jan Toužimský (zpěv)
Jiří Urban
(kytara)
Mirek Mach
(kytara)
Zdeněk Kub
(basa)
Lukáš Doksanský
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1982 / aktivní



Diskografie


Nesmíš to vzdát [demo] 1987: Nesmíš to vzdát [demo] 9/10
Thrash The Trash 1990: Thrash The Trash 9/10
Schizofrenie 1991: Schizofrenie 9/10
Black Jack 1992: Black Jack 8/10
History Live [live] 1992: History Live [live] 9/10
Salto Mortale 1993: Salto Mortale 9/10
Thrash 1994: Thrash 8/10
Legendy 1995: Legendy 8/10
S.O.S. 1996: S.O.S. 8/10
15 Vol. 1 [kompilace] 1997: 15 Vol. 1 [kompilace] 10/10
15 Vol. 2 [kompilace] 1997: 15 Vol. 2 [kompilace] 10/10
15 [VHS] 1997: 15 [VHS] 8/10
Apage Satanas 1998: Apage Satanas 9/10
Farao 1999: Farao 9/10
Gambrinus Live! [live] 2000: Gambrinus Live! [live] 9/10
Forrest Gump 2001: Forrest Gump 7/10
Archeology 2002: Archeology 9/10
Metalmorfoza 2003: Metalmorfoza 8/10
20 let natvrdo [DVD] 2003: 20 let natvrdo [DVD] 9/10
Balady [kompilace] 2003: Balady [kompilace] 9/10
Warning! 2005: Warning! 7/10
Labyrint 2006: Labyrint 8/10
XXV Eden [live] 2007: XXV Eden [live] 8/10
Restart 2009: Restart 7/10
Homo Sapiens..? 2011: Homo Sapiens..? 6/10
XXX - Music City [DVD] 2012: XXX - Music City [DVD] 6/10
XXX - Praha Pva Expo [DVD] 2013: XXX - Praha Pva Expo [DVD] 9/10
Adrenalinum 2014: Adrenalinum 8/10
Arakadabra 2016: Arakadabra 7/10
Jekyll & Hyde 2019: Jekyll & Hyde 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARAKAIN | Heavy / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


COMANDO ETÍLICO
Heavy / Thrash Metal
TRIEKONOS
Heavy / Thrash Metal
CLOUDYCATORS, THE
Heavy / Thrash Metal

Fanoušci


godis
33 bodů
misasmid
1366 bodů
Mr. Evil
16 bodů
mapper
256 bodů
fidarka
5102 bodů

ZOBRAZIT (68)

Poslední hodnocení


ANGER MACHINE
Trail of the Perished
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist