PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARAKAIN


ARAKAIN (foto interpreta)
#279

Jan Toužimský (zpěv)
Jiří Urban
(kytara)
Mirek Mach
(kytara)
Zdeněk Kub
(basa)
Lukáš Doksanský
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1982 / aktivní



Diskografie


Nesmíš to vzdát [demo] 1987: Nesmíš to vzdát [demo] 9/10
Thrash The Trash 1990: Thrash The Trash 9/10
Schizofrenie 1991: Schizofrenie 9/10
Black Jack 1992: Black Jack 8/10
History Live [live] 1992: History Live [live] 9/10
Salto Mortale 1993: Salto Mortale 9/10
Thrash 1994: Thrash 8/10
Legendy 1995: Legendy 8/10
S.O.S. 1996: S.O.S. 8/10
15 Vol. 1 [kompilace] 1997: 15 Vol. 1 [kompilace] 10/10
15 Vol. 2 [kompilace] 1997: 15 Vol. 2 [kompilace] 10/10
15 [VHS] 1997: 15 [VHS] 8/10
Apage Satanas 1998: Apage Satanas 9/10
Farao 1999: Farao 9/10
Gambrinus Live! [live] 2000: Gambrinus Live! [live] 9/10
Forrest Gump 2001: Forrest Gump 7/10
Archeology 2002: Archeology 9/10
Metalmorfoza 2003: Metalmorfoza 8/10
20 let natvrdo [DVD] 2003: 20 let natvrdo [DVD] 9/10
Balady [kompilace] 2003: Balady [kompilace] 9/10
Warning! 2005: Warning! 7/10
Labyrint 2006: Labyrint 8/10
XXV Eden [live] 2007: XXV Eden [live] 8/10
Restart 2009: Restart 7/10
Homo Sapiens..? 2011: Homo Sapiens..? 6/10
XXX - Music City [DVD] 2012: XXX - Music City [DVD] 6/10
XXX - Praha Pva Expo [DVD] 2013: XXX - Praha Pva Expo [DVD] 9/10
Adrenalinum 2014: Adrenalinum 8/10
Arakadabra 2016: Arakadabra 7/10
Jekyll & Hyde 2019: Jekyll & Hyde 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARAKAIN | Heavy / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NOTOREST
Heavy / Thrash Metal
HADES
Heavy / Thrash Metal
SEDUCER
Heavy / Thrash Metal

Fanoušci


Pupajz
1137 bodů
Immortal SEP
61985 bodů
misasmid
1366 bodů
deltak
16 bodů
satyrak
138 bodů

ZOBRAZIT (68)

Poslední hodnocení


DECADENCE
Undergrounder
2017

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist