PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PALLAS


PALLAS (foto interpreta)
#2783

Alan Reed (zpěv)
Niall Mathewson
(kytara)
Ronnie Brown
(klávesy)
Graeme Murray
(basa)
Colin Fraser
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie


VZNIK / STATUS

1980 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.pallas.f2s.com




Diskografie


Arrive Alive 1981: Arrive Alive -
The Sentinel 1984: The Sentinel -
The Wedge 1986: The Wedge -
Beat The Drum 1999: Beat The Drum 9/10
The Cross & The Crucible 2001: The Cross & The Crucible 9/10
The Blinding Darkness 2003: The Blinding Darkness -
The Dreams Of Men 2005: The Dreams Of Men 9/10
XXV 2011: XXV 7/10
Wearewhoweare 2014: Wearewhoweare 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PALLAS | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TYLOR DORY TRIO
Progressive Rock
SLOW TENSION
Progressive Rock
DEAR HUNTER, THE
Progressive Rock

Fanoušci


piha
42246 bodů

Poslední hodnocení


RAGNAROK
Non Debellicata
2019

obal



Dub 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist