PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HEIDT


HEIDT (foto interpreta)
#27736

Scott Heidt (zpěv, bicí)
Dan Kaplin
(kytara, basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Heidt 1996: Heidt -
DeRailed 2000: DeRailed -
The Timemachine 2013: The Timemachine -
I´m Falling For You 2015: I´m Falling For You -
Salem Witches 2022: Salem Witches -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HEIDT | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SABBRABELLS
Heavy Metal
LOGOS
Heavy Metal
STEELTOWER
Heavy Metal

Poslední hodnocení


ARCH ENEMY
Revolution Begins [EP]
2007

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist