PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SADNESS


SADNESS (foto interpreta)
#27492

Mark Denkley (zpěv, basa)
Robby Luckets
(kytara)
Metyou ToMeatyou
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Itálie


VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Like An Addiction 2013: Like An Addiction -
Higher And Higher 2016: Higher And Higher -
Untamed 2019: Untamed -
Enter Please [EP] 2020: Enter Please [EP] -
Play Your Part 2022: Play Your Part 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SADNESS | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KICKHUNTER
Hard Rock
WARRANT
Hard Rock
STONE FURY
Hard Rock

Poslední hodnocení


SKEPTICISM
Ordeal
2015

obal



fuk 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist