PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KILLSWITCH ENGAGE


KILLSWITCH ENGAGE (foto interpreta)
#274

Jesse Leach (zpěv)
Joel Stroetzel
(kytara)
Adam Dutkiewicz
(kytara)
Mike D´Antonio
(basa)
Justin Foley
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Boston, Massachussets

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Killswitch Engage 2000: Killswitch Engage 7/10
Alive Or Just Breathing 2002: Alive Or Just Breathing 9/10
The End Of Heartache 2004: The End Of Heartache 9/10
As Daylight Dies 2006: As Daylight Dies 8/10
Killswitch Engage II 2009: Killswitch Engage II 8/10
Disarm the Descent 2013: Disarm the Descent 8/10
Incarnate 2016: Incarnate 7/10
Atonement 2019: Atonement 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KILLSWITCH ENGAGE | Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NORMA JEAN
Metalcore
ROMEO MUST DIE
Metalcore
FALL AND RESIST
Metalcore

Fanoušci


mrox
74 bodů
wyytech
220 bodů
arťom
1 bodů
Svico
4 bodů
piha
49369 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


INXS
X
1990

obal



desperite 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist